Copyright vasilevstudio.com !
logo

Тони 133 – page proof

Качвам ви страниците за преглед, подредени сте както сте ми подали списъка. В някои случаи може да съм махал снимка която се повтаря много пъти. В друг случай ако знам, че човека е имал снимка а не е била избрана в списъка: избрал съм му аз (това не важи задължително за всеки клас, но copy/paste текста та не е задължитъелно да го има тоя момент)

Прегледайте следните неща:

  • Дали снимките и имената си отговарят! Много е важно това
  • дали няма правописни грешки (copy paste съм директно от списъка, но не веднъж се е случвало някой да си обърка името :D) или пропуснат текст.
  • дали не липсва някой човек
  • дали няма текст върху нечие лице, дали не съм оставил снимка която ми е била от темплейта (това са мои грешки, но всичко се случва) И това е важно
  • кажете ми и дали да накрая на албума да сложа на няколко стр малките снимки на другите класове (това го няма в файла, защото не всички са изпратили избрани снимки) – това важи за тези на които снимам целия випуск, др я прескачайте тая задачка. При повечето училища има класове които не са пратили избраните снимки, та ако ми кажете че искате да ги имате другите, значи че ще ги изчакам да ги изберат и тогава ще пусна за печат вашите (същото важи и за надписа на корицата, има опция ако не вкарам в печат на вс класове албумите, да не ми направят надпис на корицата (just in case предупреждение е)

Сложил съм всичко което е било избрано и вписано в таблицата. Там където има бяло поле по ръба, то е част от страницата. Всеки човек е на отделна страница, т.е. това което съм качил е разгъвка на 2 страници.

На този линк има снимка с 3те вида корици: черна, синя или зелена. при потвърждение че всичко е наред ми напишете и за вашия клас каква да бъде корицата..

Чакам потвърждение, че всичко е наред за да мога да експортирам файла за печат. Последно имам потвърдени от вас за получаване -20 бр албуми ако има допълнителни за доплащане ми кажете, че не искам после да пускам по 1-2 албума 🙂 Пускам ги за печат до 2-3 дни след като ви ги пратя, та ако има нещо за променяне, бъдете бързи 🙂