Copyright vasilevstudio.com !
logo

Рая 133 page proof

Прегледайте следните неща:

  • Дали снимките и имената си отговарят
  • дали няма правописни грешки (copy paste съм директно от списъка, но не веднъж се е случвало някой да си обърка името :D) или пропуснат текст.
  • дали не липсва някой човек
  • дали няма текст върху нечие лице, дали не съм оставил снимка която ми е била от темплейта (това са мои грешки, но всичко се случва)
  • и двете печатници с които работя са с много болни и с някви противоепидемични смени, та реално до сега не можеха да вземат още файлове от мен, но утре ще ходя там, та ако може колкото и да е бързо, до тая вечер да ми кажете дали има някви промени.
    Със сигурност знам че поне едносимпатично девойче съм го снимал а я няма ве списъка, та вижте и това да поправим 🙂

Ако липсва някоя снимка е или защото няма такъв номер в тази сесия или защото е обща която се повтаря твърде често по страниците или защото е идентична с друга и по-скоро ще седи кофти. Общи снимки на целия клас също понякога махам от персоналните страници защото ще са твърде малки и нищо няма да си личи (ако сте избрали обща, то тя си седи на отделна страница). Там където има бяло поле по ръба, то е част от страницата. Всеки човек е на отделна страница, т.е. това което съм качил е разгъвка на 2 страници.

На този линк има снимка с 3те вида корици: черна, синя или зелена. при потвърждение че всичко е наред ми напишете и за вашия клас каква да бъде корицата..

Чакам потвърждение, че всичко е наред за да мога да експортирам файла за печат. Последно имам потвърдени от вас – 21бр албуми