Copyright vasilevstudio.com !
logo

Радина32 page proof

Прегледайте следните неща:

  • Дали снимките и имената си отговарят
  • дали няма правописни грешки (copy paste съм директно от списъка, но не веднъж се е случвало някой да си обърка името :D) или пропуснат текст.
  • дали не липсва някой човек
  • дали няма текст върху нечие лице, дали не съм оставил снимка която ми е била от темплейта (това са мои грешки, но всичко се случва)
  • Имате време за корекции макс 2 дни.

Там където има бяло поле по ръба, то е част от страницата. Всеки човек е на отделна страница, т.е. това което съм качил е разгъвка на 2 страници. В момента заетостта на печатниците вече е голяма и в комбинация с цялото това объркване на плановете заради карантините (и двете печатници с които работя са с противоепидемични графици и работят малко хора), ще излязат от печатницата края на Януари – началото на Февруари.

С никой от класовете не сме правиили сесия в студиото, така че нямам как да ги сложа в края на вашия албум (не помня дали сме говорили за такава опция), та ще сте си само вие.

На този линк има снимка с 3те вида корици: черна, синя или зелена. при потвърждение че всичко е наред ми напишете и за вашия клас каква да бъде корицата.

Чакам потвърждение, че всичко е наред за да мога да експортирам файла за печат. Последно имам потвърдени от вас – 25 бр албуми