Copyright vasilevstudio.com !
logo

Марто СГСАГ page proof

Прегледайте следните неща:

  • Дали снимките и имената си отговарят
  • дали няма правописни грешки (copy paste съм директно от списъка, но не веднъж се е случвало някой да си обърка името :D) или пропуснат текст.
  • дали не липсва някой човек
  • дали няма текст върху нечие лице, дали не съм оставил снимка която ми е била от темплейта (това са мои грешки, но всичко се случва)
  • до 2 дни макс ще мога да правя промени, после не

Ако липсва някоя снимка е или защото няма такъв номер в тази сесия или защото е обща която се повтаря твърде често по страниците. Общи снимки на целия клас също понякога махам от персоналните страници защото ще са твърде малки и нищо няма да си личи (ако сте избрали обща, то тя си седи на отделна страница). Там където има бяло поле по ръба, то е част от страницата. Всеки човек е на отделна страница, т.е. това което съм качил е разгъвка на 2 страници. От ващо училище още чакам списъци със снимки на някои класове и в момента заетостта на печатниците вече е голяма и в комбинация с цялото това объркване на плановете заради карантините (и двете печатници с които работя са с противоепидемични графици и работят малко хора), ще излязат от печатницата края на Януари – началото на Февруари.

На този линк има снимка с 3те вида корици: черна, синя или зелена. при потвърждение че всичко е наред ми напишете и за вашия клас каква да бъде корицата. Също така ми потвърдете дали във вашия албум искате да присъстват накрая снимките на другите класове от випуска (и на това нещо има снимки в линка)

Чакам потвърждение, че всичко е наред за да мога да експортирам файла за печат. Последно имам потвърдени от вас – 24 бр албуми