Copyright vasilevstudio.com !
logo

ЕСПА 2024

Пратени са ви линкове с необработените файлове, за да си изберете за албума.

Трябва ми по една снимка на човек да изберете, като в екселска таблица срещу името на всеки пишете името/номера на файла (това което завършва на .jpg или .png c8axxxx.png примерно) файловете са големи, може а не ви се отворят от мобилен интернет или бавен нет или телефон… use your computers like the old times 😉

Номерата ги пишете в екселска таблица заедно със всичката друга информация (цитати, контакти и т.н.)

Отделно на няколко страници ще сложа общи снимки тях мога и аз а избера, но ако решите ги отбележете вие

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gUNMNHxNQ1aY2l7ta2FgXiu6PY6wNAi0M8g6o5Ja5gs/edit?usp=sharing

На този линк има екселска таблица в която може вместо някой да се занимава да събира инфото от по отделно, всеки да влезе и да си попълни неговото… НО молбата е ако го правите по този начин избирането, да го попълват родителите, they are good kids, но все пак ще има опция да пишат и по редовете на другите.

има опция да са подредени по номера в клас, а може и а ги подредя на съседни страници да са 2ма конкретни човека, което леко би усложнило начина по който да ми кажете кой до кой е, но ако решите че ще е така ми кажете да го измисля как да ми го опишете.

Ще кача готовите страници за преглед на съответствия на имена и снимки

Ако качвате снимки в facebook, качвайте ги от компютър (от телефон в зависимост от телефона, може да прецака много качеството) и си отбележете да не ви ги реже на квадрат.

Таблицата ако няма да я праввите през линка ще помоля да я пратите на info@vasilevstudio.com като да пише в мейла училището