Copyright vasilevstudio.com !
logo

Елора/Изи НПМГ page proof

Прегледайте следните неща:

  • Дали снимките и имената си отговарят
  • дали няма правописни грешки (copy paste съм директно от списъка, но не веднъж се е случвало някой да си обърка името :D) или пропуснат текст
  • дали не липсва някой човек
  • дали няма текст върху нечие лице, дали не съм оставил снимка която ми е била от темплейта (това са мои грешки, но всичко се случва)

Ако липсва някоя снимка е или защото няма такъв номер в тази сесия или защото е обща която се повтаря твърде често по страниците. Общи снимки на целия клас също понякога махам от персоналните страници защото ще са твърде малки и нищо няма да си личи (ако сте избрали обща, то тя си седи на отделна страница). Там където има бяло поле по ръба, то е част от страницата. Всеки човек е на отделна страница, т.е. това което съм качил е разгъвка на 2 страници. Още имам някои класове от ващо даскало които не са пратили списъка със снимкки и в момента заетостта на печатниоците вече е голяма и в комбинация с цялото това объркване на плановете заради карантината, по-скоро очаквам да излязат от печат края на Януари началото на Февруари.

Подредил съм както сте ми ги задали по списък.

На този линк има снимка с 3те вида корици: черна, синя или зелена. при потвърждение че всичко е наред ми напишете и за вашия клас каква да бъде корицата. Също така ми потвърдете дали във вашия албум искате да присъстват накрая снимките на другите класове от випуска (и на това нещо има снимки в линка)

Чакам потвърждение, че всичко е наред за да мога да експортирам файла за печат. Последно имам потвърдени от вас – 17 бр албуми