Copyright vasilevstudio.com !
logo

Бояна 35 page proof

Прегледайте следните неща:

  • Дали снимките и имената си отговарят
  • дали няма правописни грешки (copy paste съм директно от списъка, но не веднъж се е случвало някой да си обърка името :D) или пропуснат текст
  • дали не липсва някой човек
  • дали няма текст върху нечие лице, дали не съм оставил снимка която ми е била от темплейта (това са мои грешки, но всичко се случва)

Ако липсва някоя снимка е или защото няма такъв номер в тази сесия или защото е обща която се повтаря твърде често по страниците. Общи снимки на целия клас също понякога махам от персоналните страници защото ще са твърде малки и нищо няма да си личи (ако сте избрали обща, то тя си седи на отделна страница). Там където има бяло поле по ръба, то е част от страницата. Всеки човек е на отделна страница, т.е. това което съм качил е разгъвка на 2 страници. Утре ги пускам за печат, та сега експортирам и затварям за промени файла.

Важно: Снимката на Мими която сте пратили от бала, лицето НЕ на фокус, мен ме бъгва това, Мими да я погледне на 100% страницата и да прецени дали и е ок. На Андреа е мисля че е ок.

Подредил съм както сте ми ги задали по списък. Махнал съм няколко снимки които са почти еднакви, с цел да изглежда по-добре визуално.

Чакам потвърждение, че всичко е наред за да мога да експортирам файла за печат. Последно имам потвърдени от вас – 23 бр албуми