Copyright vasilevstudio.com !
logo

Албуми – Пловдив

Здравейте искаме да ви представим нашите годишници за клас или цял випуск абитуриенти. Тук може да разгледате и портрети правени по време на сесиите за албумите (на мобилни устройства галерията е след края на текста)

  • Най-често поръчвания ни албум

  • лв70
  • 3 различни сесии на 3 различни дати
  • цялостно заснемане на абитуриентския бал
  • дигитално копие на снимките от сесиите
  • обработка на снимките
  • албум А4 с твърди корици и цяла страница за всеки ученик
  • индивидуален дизайн за всеки отделен клас

Следната оферта еажи за град Пловдив, за София ползвайте https://vasilevstudio.com/albumi/

На снимките може да разгледате част от снимките правени по време на сесиите за албуми които изработваме за абитуриенти.  Дизайна го променяме всяка година и за всеки клас (освен ако някой изрично не си хареса дизайн от старите). За сесиите носим няколко комплекта професионални фотоапарати и професионално студийно осветление и снимаме на място удобно за учениците. Сесиите които се осъществяват навън нямат лимит на време или брой кадри, а относно място, пътували сме на 150км от града за сесия, качвали сме се на на планина през зимата, на покриви със страхотна гледка… Също така сме правили и нощни сесии. Никое от тези неща НЕ се доплаща допълнително, колкото по-интересна и различна идея хрумне на нас и вас, толкова по-добре. В цената на албума е включено обработване на снимките (от малки цветови корекции, до ретуш на кожата). Всички снимки които направим по време на всички сесии ги получавате в дигитален вариант и от тях избирате кои и колко да бъдат в албума. Албума е с твърди корици, което гарантира здравината му за дълги години напред. Освен залепени за корицата, страниците са зашити една за друга, което намалява опасността от разкъсване.

Най-често поръчвания вариант: включва всички ученици от випуска, НО албумите на всеки клас са различни (1) заради опцията да  направим различни дизайни за всеки клас 2)комбинираме класник с випускник). Първите 25-30 страници са предвидени за класа на който е албума, всеки ученик разполага с цяла страница на която са разположени снимките от различните сесии. Останалата част от албума съдържа останалата част от випуска, разпределени по 9-16 човека на страница (по този начин всеки има собствения си клас подробно с големи и няколко снимки, също така и останалите класове, без да заемат прекалено много място).

Ние държим да изготвим за Вас завършен продукт, и искаме да снимаме всеки един ученик, дори и тези които не са заплатили албум, за да може тези които плащат да имат пълни и завършени годишници.

Дизайна (шрифтове, фонове, рамки, цветове и корица) се съгласува с учениците и могат да бъдат коренно различни от показаните годишници. Винаги се опитваме да предложим на учениците албума им да е изгреден спрямо училището/паралелката в която учат : сред снимките ще видите СГСАГ – паралелка занимаваща се с изграждане на пътища, снимките и табелките им са тясно свързани с това, географска паралелка наподобяваща карта и т.н… Целим да не правим еднакви неща на еднакви места

Най-скъпия албум който предлагаме е: формат А 4, твърди корици (всичките ни годишници са с такива корици), 3 сесии в 3РАЗЛИЧНИ дни (идеята е през учебната година да се видим няколко пъти в които да направим сесии на различни места, с различни идеи, индивидуални арт сесии навън и в някой от дните и общи) всички снимки направено по време на сесиите ги получавате до седмица след снимането. Обработка на снимките също е включена в цената. Цялостно заснемане на абитуриентския бал (портфолиото за баловете може да разгледате ТУК). Цената на този албум е 70лв на човек.

Обадете ни се и ще ви донесем мостри на албумите :)

0899 00 44 18 Мартин Василев