Copyright vasilevstudio.com !
logo

albumi

Здравейте, искаме да Ви представим нашите годишници за клас или цял випуск абитуриенти. Тук може да разгледате и портрети правени по време на сесиите за албумите (на мобилни устройства галерията е след края на текста)

  • Най-често поръчваният ни албум

  • лв45
  • 3 различни сесии на 3 различни дати
  • цялостно заснемане на абитуриентския бал
  • дигитално копие на снимките от сесиите
  • обработка на снимките
  • албум А4 с твърди корици и цяла страница за всеки ученик
  • индивидуален дизайн за всеки отделен клас

На снимките може да разгледате част от снимките правени по време на сесиите за албуми които изработваме за абитуриенти.  Дизайна се съгласува с всеки клас и се стремим да е различен и нов (освен ако някой изрично не си хареса дизайн от старите) НА ТОЗИ ЛИНК можете да разгледате видовете корици и няколко дизайна. За сесиите носим няколко комплекта професионални фотоапарати и професионално студийно осветление и снимаме на място удобно за учениците (при желание могат да дойдат и в оборудванoто ни студио). Сесиите които се осъществяват навън нямат лимит на време или брой кадри, а относно място, пътували сме на 150км от София за сесия, качвали сме се на Витоша през зимата, на покриви със страхотна гледка… Също така сме правили и нощни сесии. Никое от тези неща НЕ се доплаща допълнително, колкото по-интересна и различна идея хрумне на нас и вас, толкова по-добре. В цената на албума е включено обработване на снимките (от малки цветови корекции, до изглаждане на кожата или махане на брекети). Всички снимки които направим по време на всички сесии ги получавате в дигитален вариант и от тях избирате кои и колко да бъдат в албума. Албума е с твърди корици, което гарантира здравината му за дълги години напред. Освен залепени за корицата, страниците са зашити една за друга, което намалява опасността от разкъсване.

Най-често поръчвания вариант: включва всички ученици от випуска, НО албумите на всеки клас са различни (1) заради опцията да  направим различни дизайни за всеки клас 2)комбинираме класник с випускник). Първите 25-30 страници са предвидени за класа на който е албума, всеки ученик разполага с цяла страница на която са разположени снимките от различните сесии. Останалата част от албума съдържа останалата част от випуска, разпределени по 9 човека на страница (по този начин всеки има собствения си клас подробно с големи и няколко снимки, също така и останалите класове, без да заемат прекалено много място).

Ние държим да изготвим за Вас завършен продукт, и искаме да снимаме всеки един ученик, дори и тези които не са заплатили албум, за да може тези които плащат да имат пълни и завършени годишници.

Дизайна (шрифтове, фонове, рамки, цветове и корица) се съгласува с учениците и могат да бъдат коренно различни от показаните годишници. Винаги се опитваме да предложим на учениците албума им да е изгреден спрямо училището/паралелката в която учат : сред снимките ще видите СГСАГ – паралелка Пътно строителство които са снимани на магистрала и снимките и табелките им са тясно свързани с това, географска паралелка наподобяваща карта и т.н… Целим да не правим еднакви неща на еднакви места

Най-скъпия албум който предлагаме е: формат А 4, твърди корици (всичките ни годишници са с такива корици), 3 сесии в 3 РАЗЛИЧНИ дни (идеята е през учебната година да се видим няколко пъти в които да направим сесии на различни места, с различни идеи, в зависимост от това дали класа иска можем да заснемем студийни снимки, отделно индивидуални арт сесии навън и в някой от дните и общи) всички снимки направено по време на сесиите ги получавате с възможност да си ги теглите. Обработка на снимките също е включена. Цялостно заснемане на абитуриентския бал (портфолиото за баловете може да разгледате ТУК). При сключване на договор до края на Октомври месец в цената се добавя и заснемане на дипломирането цената на този албум е 45 лв (като тя може да бъде с няколко лева по-ниска или по-висока в зависимост от броя ученици).

Обадете ни се и ще ви донесем мостри на албумите :)

0899 00 44 18 Мартин Василев